Elektrische fietsen
Wilt u de komende tijd ondersteund worden in uw dagelijkse fietsritten? Door de enorme diversiteit in het aanbod van elektrische fietsen is het maken van de meest optimale keuze een ware uitdaging.
 
Bij Tieks Tweewielers assisteren wij u graag bij die keuze! In onze ruime showroom hebben wij veel elektrische fietsenvoor u klaar staan om zelf te ervaren welk model het beste aansluit bij uw persoonlijke wensen.

Doordat wij geregeld speciale trainingen voor montage en onderhoud van elektrische fietsen volgen, kunnen wij u van een deskundig advies voorzien waardoor u gegarandeerd bent van een keuze waar u jaren lang plezier van zult hebben.
 
U vindt bij ons de merken Sparta, Batavus Gazelle,Koga en Trek. Er is al een prachtige elektrische fiets (zonder inruil)  vanaf 1499,00.

Klik op een logo voor meer informatie over het betreffende merk.
  Demonstratie elektische fiets bij u thuis !!!

Bij Tieks Tweewielers stat klantvriendelijkheid al jaren voorop.
 
Om u als klant nog meer tegemoet te komen is er bij ons de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een kosteloze en geheel vrijblijvende demonstratie van elektrische fietsen bij u thuis.
 
Na telefonisch overleg met een van onze medewerkers om uw voorkeuren en wensen door te spreken plannen wij een datum en tijdstip voor de demonstratie bij u thuis.

U krijgt dan uitgebreid de tijd om de fietsen uit te proberen en te testen in uw eigen vertrouwde omgeving.
 
Enthousiast geworden? Bel ons dan voor een afspraak.

 

 
  Elektrische fietsen
Altijd de wind mee. Wij zijn als rijwielzaak gespecialiseerd in  elektrische fietsen.  We kunnen als ION specialist worden aangemerkt

  Zowel voor verkoop als reparatie bent u bij ons aan het goede adres
  Software problemen met uw fiets lossen wij voor u op.  We beschikken over de mogelijkheid om nieuwe software op uw elektrische fiets te installeren.
  Onze monteurs  zijn gecertificeerd en specialisten in reparatiewerkzaamheden op het gebied van de elektrische fiets